Ally Paws Karton Kedi Tırmalama 44x21x8 cm

Marka : Ally Paws
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺220,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺198,00(KDV Dahil)
Barkod : 8681475611094

Ally Paws Karton Kedi Tırmalama 44x21x8 cm


Bir kedi sahibi olarak tüylü dostunuzun tırnaklarına iyi bakmanız önemlidir. Bunu yapmanın bir yolu onlara Ally Paws Cardboard Cat Scratcher gibi bir karton tırmalama oyuncağı sağlamaktır. Bu oyuncak sadece kedinizin tırnaklarını kontrol altında tutmanın harika bir yolu değil, aynı zamanda ona eğlenceli ve teşvik edici bir aktivite de sağlıyor.

Ally Paws Cat Scratcher, en agresif çizilmelere bile dayanabilecek dayanıklı kartondan yapılmıştır. Ayrıca, hacimli olabilen ve evinizde çok yer kaplayan geleneksel tırmalama direklerine de harika bir alternatiftir. Bu kompakt ve hafif oyuncak kolayca hareket ettirilebilir, böylece kediniz istediği yeri tırmalayabilir.

Ally Paws Cat Scratcher gibi bir karton tırmalama oyuncağı kullanmanın kediniz için birçok faydası vardır. Öncelikle tırnaklarının sağlıklı ve güçlü kalmasına yardımcı olur. Düzenli kaşıma, kedinin tırnaklarının dış katmanlarının çıkarılmasına yardımcı olabilir ve bu da sağlıklı büyümeyi destekler. İkincisi, onlara stres ve kaygıyı gidermenin bir yolunu sağlar.

Tırmalama kediler için doğal bir davranıştır ve mutlaka uzamış tırnaklarından rahatsız olurlar.

Etiketler
11094,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR